Landstede Groep kiest voor WIS Collect

Na een uitgebreid selectietraject heeft Landstede Groep ervoor gekozen om WIS Collect in te gaan zetten voor de digitale facturatie van de schoolkosten. Het Vechtdal College, onderdeel van de Landstede Groep, werkt als voorloper al langer met WIS Collect en is een zeer positief over het gebruik ervan. Een doorslaggevend punt voor Landstede was o.a. de directe koppeling met Exact Globe. Er zal gestart worden met de implementatie van alle VO-scholen van de Landstede Groep. 

Met de keuze voor WIS Collect profiteert Landstede van o.a. de volgende voordelen:

  • Helder inzicht in het betaalgedrag van de ouders
  • Volledig geïntegreerd met de brongegevens vanuit Magister en EduArte
  • Mogelijkheden voor meerdere betaalwijzen, waaronder iDEAL
  • Communicatie volledig in eigen huisstijl voor de verschillende scholen

Over Landstede Groep

Landstede Groep biedt een breed aanbod van scholen voor voortgezet onderwijs in Dronten, Harderwijk, Kampen, Ommen, Hardenberg Dedemsvaart en Zwolle en omgeving aan. Ruim 10.000 leerlingen volgen opleidingen van praktijkonderwijs tot gymnasium. Daarnaast biedt de Landstede Groep ruim 200 opleidingen op middelbaar beroepsniveau aan in de regio Gelderland, Overijssel en Flevoland. 

Meer weten?

Heeft u interesse in de mogelijkheden voor digitale facturatie richting ouders? Wilt u meer grip op de afhandeling van de facturatie van schoolkosten? Aarzelt u dan niet om onze brochure te downloaden of contact op te nemen met onze adviseurs. Graag komen wij langs voor een presentatie bij u op locatie.

Contact